Moikka maailma... No, ehkäpä se on hyvä otsikko ensimmäiselle kirjoitukselle blogiin, ikinä. Olen pitkään lukenut blogeja ja pohtinut pystyisinkö itse kirjoittelemaan niin ettei homma tyrehdy heti alkuun. Se jää nähtäväksi, yritän ainakin.

Ajatus omasta blogista lähti, kun huomasin tallentavani kuvia ja hyviä juttuja koneelle ja kadottavani ni. Ehkä kerään niitä nyt tänne omaksi muistiokseni ja muidenkin iloksi. Blogittamiseen onkin nyt hyvin aikaa. Heinäkuussa syntynyt neiti pitää minut ajoittain visusti paikallaan ja kerkeän toisella kädellä hyvin tutkimaan maailman verkkoa ja etsimään unelmia ja pohtimaan kirjoituksia/elämän menoa.

Kiinostuksia, mitä aion kirjoittaa? Sekin jää nähtäväksi. Nyt olen ihmetellyt sisustusasioita tuijotellen kotiani enemmän kuin koskaan neljän seinän sisällä (kirjaimellisesti) eli luultavammin se osa tulee katettua jotenkin, vaikka en mikään sisustusintoilija olekkaan. Toinen sydäntä lähellä oleva aihe on tietenkin lapset ja sitä kautta äitiys. Mutta ei ole tarkoitus kirjoitella mitä me päivisin tehdään (tuskimpa tulisi mielenkiintoinen blogi) vaan miettiä sitä kautta itseäni ja maailma. Yksi aihealue saattaa olla myös ruoka. Itselläni on maidoton ja viljaton ruokavalio, ollut vasta reilun vuoden eli vieläkin etsin hyviä maittavia ruokia ja leivonnaisia, ja lapsetkin kaipaavat ajoittain ruokaa ja välipaloja.

Kuulostaa melkoiselta sillisalaatilta, mutta sitähän elämä onkin. Mielenkiinnot, mielihalut ja tilanteet vaihtelee.